NAJBOLJ DIVJI SPOMLADANSKI ONLINE TEČAJ: UŽITNO IN ZDRAVILNO DOMA IN PO SVETU

Raziskovalno-nabiralniška sezona se je otvorila in letos se je bomo lotili DRUGAČE! Vzamem te s seboj na POTOVANJE! Pa ne kar vsakršno! Odpravili se bomo na okoljevarstven in avanturističen način – kot pravi RAZISKOVALCI – peš, pa na štop in kakor bo že pot pokazala – izpred domačega slovenskega praga vse do širnih daljav tujih dežel.

Ne zamudite posebne priložnosti in se prijavite na online tečaj že za
129,00€

Prijava na tečaj

Pridruži se mi v odkrivanju UŽITNIH, ZDRAVILNIH, t. i. STRUPENIH in ZAVAROVANIH RASTLIN, DIVJE HRANE, STARIH ZNANJ IN PRAKS o življenju v sožitju z naravo, dragocenosti NARAVNE in KULTURNE DEDIŠČINE bližnjega ter daljnega sveta!

Kaj se zgodi, če si OPRTAMO NAHRBTNIK IN KAR GREMO? Kaj vse se dogaja na poti, kakšnih sprememb narave in človekovega načina življenja smo deležni, ko premagujemo kilometre? Kaj ostaja skupno, enako? Kaj se lahko iz praks sosednjih in daljnih pokrajin naučimo mi? Vse to si želim ugotoviti v naslednjih dveh mesecih, vas pa bom virtualno povabila zraven, da me spremljate na moji poti in da skupaj spoznavamo divje recepte, rastline in kulturo drugih dežel.

Kar koža se mi ježi in srce utripa hitreje, ko pomislim na pot. Težko je opisati občutek, ki te spremlja, ko odkrivaš modrosti narave in kulture tudi preko meja – saj meja je le namišljena črta, habitati pa pišejo široke zgodbe, ki so tudi nam domače, koristne ali pa predstavljajo zanimivosti tamkajšnjih naravnih in družbenih razmer. Ta pot pa je zame nekaj resnično posebnega, saj vas vabim s sabo, in to kar iz udobja vašega doma! Vso svoje znanje in izkušnje bom tekom 2-mesečnega online tečaja z vami delila v zasebni Facebook skupini, kjer bomo vsakodnevno zbirali neprecenljico znanje in življenjske izkušnje, ki jih sicer mogoče niti ne bi mogli.

KAM gremo?
Kompas bomo usmerili na JUGOVZHOD in se odpravili v domovino mnogih danes široko poznanih in razširjenih slovenskih vrst. Oddaljenost od domačih tal se bo večala, rastlinske združbe se bodo spreminjale, geografska širina bo padala in končali bomo v puščavi. Raziskali bomo največje lepote in zanimivosti nacionalnih ter drugih naravnih parkov ter tam živečih ljudi, izročila, navad ter vsega, kar bo ponujala pot. Čakajo nas sosednja HRVAŠKA, SRBIJA, BOLGARIJA, TURČIJA in naposled nekdanja Perzija, danes imenovana IRAN.

KDAJ gremo?

Na pot se odpravljam v prvih dneh marca, konec aprila pa se vrnem. Ves ta čas se bomo skupaj družili, izobraževali in rasli v Facebook skupini, ki bo dostopna vsem udeležencem tečaja. Tam bom vsak dan z vami delila divje rastline, njihovo uporabo in čudežne moči, recepte, kulturo in vsa presenečenja, ki me čakajo na poti. Zagotavljam vam, da boste v dveh mesecih virtualnega popotovanja z mano pridobili toliko dragocenih izkušenj in znanj, kot si jih ne morete niti zamisliti.

KAJ PRIDOBIŠ s tem, ko se pridružiš?

  • dostop do zasebne Facebook skupine, kjer vas bom 2 meseca med svojo potjo vsakodnevno čakala z izobraževalnimi in zanimivimi vsebinami
  • bogato zakladnico znanj in veščin – rokovanja z rastlinami doma in po svetu
  • opazovanje biotske in druge raznovrstnosti, in to kar iz zavetja lastnega doma
  • spoznanje o tradicionalni rabi rastlin in drugih naravnih virov drugod, pridobivanje idej o možnostih uporabe doma
  • neprecenljive zanimivosti o podobnosti in raznolikosti narave ter življenja ljudi po svetu, razumevanje življenjskih pogojev, kulturnih razlik
  • krepitev poguma in samozavesti, da se tudi sam kdaj v živo podaš na raziskovalno pot, ki predstavlja neopisljiv občutek svobode
  • znanja in zavedanja, ki bodo lahko ključno prispevala k tvojem zdravju, zadovoljstvu, življenjski iskri, uresničitvi tvojih življenjskih želja – projektov

Še nekaj dodatnih ugodnosti:
BONUS 1: PDF z opisi rastlin
BONUS 2: PDF z recepti
BONUS 3: Zemljevid z zanimivostmi s poti

Omenjeno te bo spremljalo na tvoji življenjski poti povezovanja z naravo in ti tudi po koncu našega potovanja ostalo za vedno.

In potlej se znajdeš kjerkoli na svetu, znaš videti, prepoznati vrednost ter le to koristno uporabiti za svoje življenje. GREMO SKUPAJ! Z DIVJIMI RASTLINAMI PO SVETU! Veselim se Vaše družbe!

Ne zamudite posebne priložnosti in se prijavite na online tečaj že za
129,00€

Prijava na tečaj